בורגול פטריות של שרון
בורגול פטריות של שרון
רכיבים:
5 פטריות פורטובלו גדולות
1 כוס בורגול שמושרה שעה במים רותחים ומסונן
תיבול:
מלח, פלפל שחור, כמון ותבלין שווארמה- לפי הטעם
אופן הכנה:
מקפיצים את הפטריות במחבת בלי שמן ואז מוסיפים 3 כפות בורגול להקפצה ויש לנו תוספת שווה לארוחה.
בהגשה כדאי להוסיף: עלי כוסברה ופטרוזיליה ומומלץ גם נענע אך אפשרי גם בלי.
בתמונה הוגש בשילוב עדשים ליצירת חלבון מלא והשלמה לארוחה מקדמת הצלחה.
איך נתייחס:
כל חצי כוס תבשיל = מנת פחמימה
